Webbinar 13 juni: Förbered dig för CSRD

Vet du hur du och din verksamhet påverkas av EU:s nya hållbarhetsdirektiv som börjar gälla 1 januari 2024? Nu är det hög tid att börja förbereda dig! Därför vill vi uppmuntra dig att anmäla dig till vårt webbinar den 13 juni – 30 effektiva minuter om hur du och din verksamhet kan stå redo när CSRD träder i kraft.

Till en början kommer det nya direktivet främst påverka och omfatta de allra största bolagen, men med tiden kommer förväntningar och krav spilla ned även på mindre aktörer. Kanske är ni leverantör till någon som omfattas, och därför kommer påverkas indirekt av det nya direktivet? Eller så vill ni helt enkelt agera proaktivt och se till att ni har rätt saker på rätt plats den dag frågorna väl börjar trilla in.

Tillsammans med IPM Brand & Communication arrangerar vi ett innehållsrikt webbinar där vi går igenom vad det nya direktivet faktiskt kommer innebära. Webbinariet hålls av Catharina Nord, hållbarhetskommunikatör från IPM, och Anna Carendi, grundare och senior konsult i Hållbarhetsteamet. Tillsammans har de lång erfarenhet av hållbarhetskommunikation och hållbar affärsutveckling från en rad branscher.

Tid: 13 juni 08.30-09.00
Plats: Digitalt via Teams

Illustration av en kvinna som funderar

Har du frågor om hållbarhet?