1. Hem

  2. /
  3. Nätverket CSR Småland
  4. /
  5. Om CSR Småland

Om CSR Småland

Ett nätverk för alla företag och organisationer med ambitioner att utveckla sitt hållbarhetsarbete och delta i omställningen.

Föreningen blev ett nätverk

Vi har vårt ursprung i den ideella föreningen med samma namn som grundades år 2016. Föreningen har varit en central mötesplats för kunskapsutbyte och inspiration för över 100 medlemmar runt om i Småland.

I slutet av 2023 valde medlemmarna att överlåta ägandeskapet av verksamheten till Hållbarhetsteamet, då det var svårt för föreningen att fortsätta på ideell basis. Att låta föreningen övergå till ett nätverk i Hållbarhetsteamet regi blev därför ett sätt att fortsätta utvecklas.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en mängd aktiviteter och evenemang:

  • Utbildningar
  • Konferenser
  • Studiebesök
  • Frukostmöten
  • Webbinarier

Vårt innehåll syftar till att hålla våra deltagare uppdaterade och engagerade i aktuella ämnen och hållbarhetsfrågor.

För vem och vilka?

Nätverket riktar sig till alla företag och organisationer med en ambition om att utveckla sitt hållbarhetsarbete och som vill delta i omställningen.
Vi tror att nätverket är extra värdefullt för dig som jobbar med hållbarhet, är ledare med ansvar för förändringsprocesser eller VD.

Det är inte en individ som blir nätverksdeltagare, utan företaget du jobbar på. Därför är du varmt välkommen att bjuda med dina kollegor till våra träffar. Ju fler vi når, desto bättre!

Kostar det något?

Ja, att vara nätverksdeltagare innebär en årlig avgift för att få full tillgång till alla våra evenemang och aktiviteter.

Antal anställdaDeltagaravgift
1-19 anställda1000 kr
20-249 anställda5000 kr
250 anställda eller fler10 000 kr

Vårt varför

Vår vision är att vara en betydelsefull aktör inom omställningen, och att främja samarbete och kunskapsdelning för att skapa positiva förändringar för både samhället och planeten.

Vi hoppas att du också vill vara med!

Illustration av en kvinna som funderar

Har du frågor om hållbarhet?