Nätverket CSR Småland

Ett nätverk för alla företag och organisationer med ambitioner att utveckla sitt hållbarhetsarbete och delta i omställningen.

3 goda anledningar att gå med i nätverket

illustrerade personer som pratar och dricker drinkar vid ett ståbord

1. Nätverkande

Inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte i ett sektoröverskridande nätverk för hållbart företagande.

2. Hitta samarbeten

Möjlighet att hitta samverkansparter från ideell, privat och offentlig sektor, samt med studenter från Jönköping University. Som deltagare får man också möjlighet att delta i projekt för att utveckla hållbara verksamheter.

3. Evenemang och träffar

Full tillgång till CSR Smålands olika evenemang och träffar.

Gå med i nätverket

Att vara med i nätverket CSR Småland är en tydlig signal till omgivning och intressenter att företaget eller organisationen aktivt vill verka för hållbar utveckling och ta ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt ansvar.

Vilka kan gå med?

Företag (från enskilda verksamheter till stora koncerner), ideella organisationer, offentliga aktörer och aktörer inom forskning och utbildning som verkar i Småland och som vill utveckla sitt hållbarhetsarbete är välkomna i nätverket. Nätverket är inte knutet till en person i företaget, utan det är företaget som blir medlem. Med andra ord riktas våra inbjudningar till vem som helst inom bolaget som är nyfiken och intresserad att delta. Ju fler vi når, desto gladare blir vi!

Vad kostar det?

Medlemsavgiften för 2024 baseras på antalet anställda i företaget enligt nedan.

Antal anställdaDeltagaravgift
1-19 anställda 1 000 kr
20-249 anställda5 000 kr
250 anställda eller fler10 000 kr

Vad säger andra om nätverket?

”Det nätverk inom hållbarhet som Hållbarhetsteamet erbjuder, är en unik och värdefull plattform för samverkan i länet. Här kan deltagarna utbyta erfarenheter, lära sig av varandra och nå viktiga insikter tillsammans. Jag är säker på att alla som är intresserade av att bygga hållbara och resilienta företag för framtiden, kommer att ha glädje av att ta del av nätverket”

Emilia Sundberg
Science Park Jönköping

”För oss som lokalt bolag är det mycket värdefullt att vara med i ett nätverk som samlar andra lokala aktörer. Det är tillsammans som vi får kraft i länets omställning.”

Emelie Ramsö
Länsförsäkringar Jönköping

Några av våra nätverksdeltagare


Se alla deltagare på sidan Deltagare i nätverket CSR Småland

människor som minglar

Om CSR Småland

Vi erbjuder ett nätverk för alla företag och organisationer med ambitioner att utveckla sitt hållbarhetsarbete och delta i omställningen. Välkommen till vår mötesplats där vi vill inspirera och möjliggöra hållbara affärsidéer.

Häng med oss på resan till ett hållbart samhälle