A Sustainable Tomorrow

A Sustainable Tomorrow

Hållbarhetsteamet arrangerar hubb åt A Sustainable Tomorrow! Det är bara sex år kvar till 2030. Världen präglas av krig och konflikter, den 5 november 2024 går USA till ett avgörande […]

A Sustainable Tomorrow

Hållbarhetsteamet arrangerar hubb åt A Sustainable Tomorrow!

Det är bara sex år kvar till 2030.

Världen präglas av krig och konflikter, den 5 november 2024 går USA till ett avgörande val, och många hållbarhetskurvor pekar i fel riktning. Vi behöver därför samla alla goda krafter för att vända på den negativa trenden. A Sustainable Tomorrow fortsätter arrangera viktiga konferenser och mötesplatser, baserat på övertygelsen om att gränsöverskridande samarbeten i olika former är ett av svaren på vägen till en hållbar morgondag. Vi på Hållbarhetsteamet håller till fullo med!

Den 11 september 2024 äger Nordens största digiloga hållbarhetsevent rum – A Sustainable Tomorrows elfte upplaga – med deltagare på lokala hubbar runt om i Norden. Hållbarhetsteamet är stolta över att få arrangera en av dessa hubbar!

Årets fokusområde ärDissonans – metoder och exempel för att minska glappet mellan det vi vet att vi måste göra och det vi gör.

I år ses vi på Spira i Jönköping, där vi tillsammans tar del av det digiloga formatet. Utöver sändningen ingår även fika och lunch.

Vi kommer inom kort att öppna anmälan.

Sista anmälningsdag: 4 september

Häng med oss på resan till ett hållbart samhälle